Monday, 19 November 2012

batch 8

alhamdulillah..dah seminggu menjalani latihan berterusan dan pengaalaman bersama kawan2 memg xdapt untuk aku lupakan..pelbagai kenangan manis bersama-sama..

kami ibarat keluarga yang sangat rapat hubungannya dan berharap agar hubungan ini terus rapat dan kekal hingga ke syurga...insyaAllah..terima kassih kepada semua yang sudi membantu semasa dalam kem...
aku juga minta maaf andai ada tersalah bicara dan terkasar bahasa selama ini...huhu...

ape2 pom KELUARGA PALAPES BATCH 8 memg TERBAIK....nt kita tauliah sama-sama ye...jgan keluar baris dah!hehe,,,love u All....! aku bersahabat kerana Allah..insyaAllah kekal selamanya....=)

Sunday, 4 November 2012

diari

bley x saya nak jadikan blog ini sebagai diari saya..hehe...bukan ada org baca pom..lagipun saya bley berkongsi ilmu kepada sesiapa sahaja.insyaAllah...hehe...

dulu...
selalu sgt saya tulis diari..boleh dikatakan tiap hari sebelum tido saya tulis diari saya..hehe
lucu plaakk...mcm2 saya hias alam 2..hehe...alamak!rindunya diari saya...masih ada sehingga skang.
sunggug indaah hidup ini smpaikan kita catat aapa yang berlaku dalam seharian kita..hehe..
sejak naik form 6 saya dah lama tinggal diari saya..dulu...saya bley luahkan suka dan duka dalam diari saya..
beznye!

bermulalah pendiarian hidup saya..hehehehe...bley x????

upsi dihati

malam ni.....11.15....
detik yang paling xsuka apabila kene balik TM....wa......xmo2...huhu..
mcm nila kehidupan pelajar...time dok sane mals plak nak balik kg..time dok umah xmo plak balik sane..hehe...

walaubagaimanapun, ku terpaksa juga untuk balik ke sana untuk menuntut ilmu pengetahuan sebagai guru!
insyaAllah...
semoga perjalanan ku selamat sampai ke destinasi yang dituju!insyaAllah..

with love.....UPSI, Tanjung Malim...<3

Friday, 2 November 2012

my love!

 with my beelovveed mumy!!!
doa yang terbaik!

kata-kata darinya

jika pmancing belum pasti apakah ikan yang ditangkapnya itu halal dimakan, wajiblah dia melepaskan ikan tersebut, apabila seseorang itu telah sedar bahawa teman yang dipikatnya belum halal untuknya maka agama dan maruah masih mengahalangi fitnaj insan yang tahu Allah adalah kekasih sejati, yang tahu kekasih2-Nya yang dapt menghulur tangan kepada kekasih2-Nyatidak akan gusar dalam hidupnya..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................


kekasih hati dijaga oleh Allah

pantai penarik
ku akan tetap menunggumu...
tiada yang lain....
insyaAllah....
aku berserah kepadamu ya Allah....

Thursday, 1 November 2012

midterm!

cuti seminggu yang....?????

arini dah cuti yang ke-9 tapi asgment habuk pom xsiap ag..huhu...tension plak ase.....huwawawawawawa...

senarai asgment yang perlu disiapkan:



  1. pembuatan pakaian perempuan
- jahit baju kebaya(antar 06/11)
-design untuk tema arab fesyen show(lect nak tgok 06/09 skali ngan contoh kain)
-report baju kebaya(lukisan figura n lukisan kerja n pola kecik)

2. fisiologi manusia
-mid term!!!!!!(09/11)
-kesihatan jantung (slide n xtau bentang bile..huhu...)
-stdy2!!!!huhu...

3. falsafah dan dasar
- forum 4 dan 5 (tarikh tutup 03/11 n 18/11 comment skali!)
-asgment kumpulan xwat ag!(antar 09/11)-bagi kat jenny sebelum cuti
-asgment group bentang(get ready bentang 06/11)

4. pengurusan pembelajaran
-asgment kumpulan(pengurusan penasihatan murid)-takut!xwat pape lagi..huhu..

5- mikroekonomi
-tutorial 2(antar kat bilik lect minggu ni...)

-buletin ekonomi
-esei individu(cari tajuk n wat!!)

6 ekonomi malaysia
-edit esei kumpulan n wat esei bahagian kamooo la...huhu...
-wat esei kumpulan(antar 24/11)

banyakkan!!!huhu..bnyaknye  xsiap ag..
ya Allah..permudahkanlah kerja ku....